Familie opstellingsdagen 16 Juni & 21 Juli

Opstellingsdagen 16 Juni & 21 Juli

Blijft er iets in jouw leven zich leven herhalen waardoor er te veel levens energie naartoe gaat (piekeren, negatieve emoties)Kun je er je vinger niet op kan leggen waarom het blijft bestaan?

Denk aan; steeds hetzelfde thema in je relaties, terugkerende lichamelijke klachten, depressie, binding of verlating angst.

Er is een grote kans dat dit te maken heeft met de onbewuste invloed van je verleden en de familie waar jij uit voort bent gekomen. In hoeverre kun jij in het Nu aanwezig zijn? 

Familieopstellingen helpen je om inzicht te geven hoe je verbonden bent met je familie, en of je daarin vrij of gebonden bent..

In hoeverre jij in staat bent om je eigen plek in te nemen,

en werkelijk toe komt aan je eigen leven leven. 

Magische taak: Alle kinderen zijn ten diepste loyaal aan hun eigen familiesysteem en nemen een rol op zich die het meest dienend is voor het systeem: de redder van het moeilijke huwelijk, de vervanger van het overleden broertje, de zoon die vader gelukkig zal maken, het stille kind dat niemand tot last wil zijn, etc etc. Wij kunnen ons leven lang bezig blijven om deze taak vorm te geven, al is dit al lang niet meer behulpzaam en zij we ons dit nauwelijks bewust.
Als je dit onvoldoende erkent, verwerkt en accepteert hoe het was in jouw systeem van herkomst, blijf je op diep niveau vastzitten aan de patronen uit jouw familiesysteem en kan dit je als volwassene belemmeren om werkelijk jouw eigen weg te bewandelen.  

Hoe werkt een familieopstelling?

Een familieopstelling vindt plaats in het bijzijn van meerdere mensen. Voordat de opstelling begint, benoemt je als cliënt (in een mail vooraf aan mij) een thema waar je naar zou willen kijken. Vervolgens kies je uit de aanwezigen enkele mensen (representanten) die staan voor mensen uit jouw systeem van herkomst. Jij zet deze mensen vervolgens intuïtief neer in de ruimte, waardoor er een familieopstelling ontstaat.
Door de opstelling worden de verhoudingen zichtbaar tussen de verschillende leden van jouw familiesysteem en ook waar spanningsvelden aanwezig zijn. Door de mensen letterlijk een andere plek in de ruimte in te laten nemen, verandert de dynamiek en wordt zichtbaar wat er heeft te gebeuren om jouw systeem weer gezond te laten functioneren.

Je kunt een opstellingsdag bijwonen als thema-inbrenger (dat je een opstelling krijgt over jouw eigen thema) of als representant (dat je toeschouwer bent en mogelijk wordt gevraagd om in de opstelling van iemand anders te representeren).

De ervaring laat zien dat representanten altijd weer veel leren over zichzelf en over hun eigen onbewuste patronen, soms ook prettig bij een eerste keer, dat je het kunt ondergaan zonder dat je zelf centraal staat en toch mee resoneert.

Er is ruimte voor twee opstellingen en we beginnen met een visualisatie over ieders eigen systeem.

Kosten: 75,- euro als cliënt,

25,- euro als representant.

Locatie ; Boekenrodeweg 41, Aerdenhout

  • Om 10:45 aankomst /thee om 11:00 beginnen we.

*Neem je eigen lunch mee, thee en versnaperingen zijn aanwezig.

Aanmelden met bericht naar

06-21866004 of info@suzannemooij.nl

Ps Voel je vrij dit bericht te delen als je iemand weet met wie dit resoneert..

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven