GENE KEYS Reading met opstelling

De Gene Keys is een revolutionair systeem die je meeneemt in jouw persoonlijke blauwdruk aan de hand van je geboorte tijd, datum en plaats.

In de staat van verlichting die Richard Rudd overkwam zag hij dat de I Ching, astrologie en human design, ons mensen zoveel richting kunnen geven binnen het naar richting zoeken in dit grote geheel. 

Hij heeft een prachtig Boek geschreven:”The Gene Keys” wat mijn nieuwe bijbel is geworden op het gebied van de human Mind, body & Soul. Hij leert ons dat in elk onbewust gedrag, een zaadje voorborgen zit om de frequentie naar een hoger niveau te tillen. Het helpt je kennis maken met de archetypen die in jezelf en het collectief leven. Je individuele astrologische thema’s ontmoeten en helpt je op weg vanuit de schaduw naar meer licht. Je krijgt als het ware een routekaart naar steeds diepere lagen in je bewustzijn en handvatten om met je persoonlijkheid en die van anderen om te gaan.

Hij is een groot voorstander van synergie wat in de kern betekent als we onze krachten bundelen er nog iets mooiers kan ontstaan, iets effectievers, ‘iets’ met nog meer liefde in zich.

Daarom besloot ik de kracht van opstellingen te bundelen met de Gene Keys. Omdat kennis nog meer tot leven komt als je het gaat voelen in lichaam, tot diep in je cellen.

Wanneer je nog niets van de Gene Keys weet is het het ook heel spannend om er ‘blind’ in te gaan;

Ik stuur jou een vragen lijst over waar je meer duidelijkheid, zicht en heling verlangt in je leven. Die lijst leg ik naast jou profiel en zal je een voorstel mailen over waar we naar kunnen kijken.

De Vorm

Je kunt kiezen voor een eenmalige opstelling of een traject van 6 keer of 12. Bij 6 keer hebben we de mogelijkheid om verschillende persoonlijke gebieden op te stellen bv;  je gezondheid, levensdoel, waar je tegen aan loopt in relaties, unieke gaven, evolutie, levenswerk.

Bij een jaar traject, zien we elkaar elke maand en hebben we ruimte om al jou 14 persoonlijke Gene Keys op te stellen (in een opstelling komen er altijd 1 of 2 aan bod)

circa een week voor elke sessie mail je me kort en krachtig wat nu jou aandacht vraagt, ik verdiep me in jou profiel en tijdens onze live sessie daaropvolgend

heb ik aan de hand van de Gene Keys een ingang voor de opstelling

die we dan fine tunen in het moment.

Twijfel je of dit iets voor je, je kunt het zelf lezen voelen als je alvast een beetje op avontuur gaat en je gratis profiel opvraagt; https://genekeys.com/free-profile/ klik op deze linke en scroll een beetje naar beneden. Vul je je gegevens en de door jou gewenste taal in en lees en voel of en wat het in je raakt. Je kunt ook de audio onderaan je profiel luisteren.

Tarief

Losse opstelling is inclusief; Ik bestudeer circa 2uur lang vooraf jou ingevulde vragenlijst naast jouw unieke gene keys profiel. Ik kom bij terug met een voorstel voor de sessie.

Een life sessie van 2uur; 200 euro.

Zes life 1 op 1 sessies; 1100,-

sessie 1 hetzelfde als bovenstaande.

Voor de rest ga ik achter de schermen met je mee op een persoonlijk avontuur, met elke maand een andere ingang,  je mag van te voren mailen wat er speelt, geheel en uniek afgestemd op jou met de wijsheid van de Gene Keys. In de opstellingen kun je vanuit je lichaam ervaren wat het afstemmen op deze frequenties met je doet.

12 life 1 op 1 sessies; 1700,-

Bij 12 sessies ligt de nadruk  op wat er binnen in je speelt maar ook wordt nog meegnomen welke uitdagingen je tegenkomt in de buitenwereld. Je kunt relatie patronen  verkennen, je werk strategie en gave onder de loep nemen, een jaar vol levende wijsheid en inspiratie.

Voor aanmelden of aanvragen; 0621866004

Mijn levenswerk is ‘delight’ en als hoogste staat ‘ecstasy’ 😉

 

 

 

Scroll naar boven