Ontspannen mama massage

Deze massage is superfijn wanneer het tijd is voor voedende kwaliteit tijd met jezelf.

Het moederschap is een krachtige geboorte niet alleen van je kind maar ook van jezelf als moeder.

Sinds je voor altijd verbonden met de behoeftes van een ander wezen kan het soms moeilijk zijn om werkelijk te voelen hoe het nu met Jou gaat.

Deze massage is erop gericht dat je weer helemaal Thuis kunt komen bij Jou in je eigen lichaam.

Deze massage helpt helemaal los te laten en op te laden. Daarna stroomt de levensenergie weer beter in je zelf en dus ook weer makkelijker door naar de hartjes buiten jezelf.

                                                                               ‘Your body is a precious Temple’

Je mag landen en in contact komen met je voeten in een voetenbadje met magnesium en pepermunt olie.

Dan is er ruimte om te delen wat je op je hart hebt en waar jouw lichaam NU behoefte aan heeft, als je dat niet zo goed weet help ik je hierbij.

Door middel van Holistic pulsing, hotstones, warme pakkingen en massage aanraking help ik je te ontspannen, ik masseer met biologische massage olie en zet ook ook etherische olie in om de massage op een dieper niveau aan te laten komen deze massage helpt je beter te doorstromen en weer te genieten van het leven zowel fysiek, emotioneel, mentaal als spiritueel.

Deze behandeling duurt 2uur en de investering is 150 euro.

*Ik adviseer om daarna een rondje in het bos te lopen, of thuis rustig na te voelen voordat je weer in contact gaat (met je kinderen/werk).

Voetnoot*

Ik gebruik uitsluitend biologische massage olie en etherische olie, vooraf stem ik me af op jou, kies ik intuïtief etherische olie die mij passend lijkt bij jou, maak ik de hotstones en pakkingen warm, steek ik plantaardige waxine lichtjes aan, prepareer het voetenbad, reinig ik de ruimte met salie en achteraf eveneens, was ik de hotstones en doe de was met biologisch wasmiddel. Elke massage vraagt een uur voorbereidingstijd en een half uur opruim tijd/werk van mij. Zodat mijn energie goed aanwezig en zonder haast bij jou in ‘het hier en nu kan zijn’.

Je plekje is gereserveerd met de betaling (via een tikkie). Wanneer je eerder dan 24 uur van te voren afmeld bij échte onmacht mag je de massage data veranderen en binnen 24uur gaat je massage helaas verloren.

Scroll naar boven