Ontspannen mama massage

Deze massage is superfijn wanneer je voedende kwaliteit tijd met jezelf nodig hebt.

Voel jij je je vastzitten? Heb je moeite met voelen waar JIJ behoefte aan hebt?

Merk je dat de vragen van de buitenwereld al gauw te veel voor je zijn? Vind je het moeilijk om te ontvangen? Irriteren je kinderen je meer dan je lief is? 

Wellicht is je zenuwstelsel overprikkeld en is de verbinding met je onderlichaam (daar waar je voelt wat Jij nodig hebt) ver weg. Of hou je onbewust teveel de controle vast en leef je meer op wilskracht, zodat je bijnieren uitgeput raken, en heb je het eigenlijk nodig om de verbinding met je lichaam te herstellen…

Deze massage helpt helemaal los te laten en op te laden

Daarna stroomt de liefde weer beter door naar jezelf en je schatje(s).

                                                                               ‘Your body is a precious Temple’

Je mag landen en in contact komen met je voeten in een voetenbadje met magnesium en pepermunt olie.

Dan is er ruimte om te delen wat je op je hart hebt en waar jouw lichaam NU behoefte aan heeft, 

als je dat niet zo goed weet help ik je middels een geleide meditatie.

Daarna mag je de linnen tent in. Door middel van Holistic pulsing, hotstones, warme pakkingen en massage aanraking help ik je te ontspannen,

ik masseer met biologische massage olie en zet ook ook etherische olie in om de massage op een dieper niveau aan te laten komen deze massage helpt je beter te doorstromen en weer te genieten van het leven zowel fysiek, emotioneel, mentaal als spiritueel.

Deze behandeling duurt 2uur en de investering is 170 euro.

*Ik adviseer om daarna een rondje in het bos te lopen, of thuis rustig na te voelen voordat je weer in contact gaat (met je kinderen/werk) en idealiter een middag vrij te plannen zodat je kunt doen of laten waar Jij behoefte aan hebt.

Een 5 ritten kaart voor Ontspannen mama’s is 800 euro (scheelt 50 euro) en is een jaar geldig.

Een  jaar kaart (van 12 keer) voor Ontspannen mama’s is 1900 euro (scheelt 140 euro) en is een jaar geldig.

Voetnoot* tot stand komen van mijn tarief; ik gebruik uitsluitend biologische massage olie en etherische olie, vooraf stem ik me af op jou, kies ik intuïtief etherische olie die mij passend lijkt bij jou, maak ik de hotstones en pakkingen warm, steek ik plantaardige waxine lichtjes aan, prepareer het voetenbad, reinig ik de ruimte met salie en achteraf eveneens, was ik de hotstones en doe de was met biologisch wasmiddel. Elke massage vraagt een uur voorbereidingstijd en een half uur opruim tijd/werk van mij. Zodat mijn energie goed aanwezig en zonder haast bij jou in ‘het hier en nu kan zijn’.

Je plekje is gereserveerd met de betaling (via een tikkie). Wanneer je eerder dan 24 uur van te voren afmeld bij échte onmacht mag je de massage data veranderen en binnen 24uur gaat je massage helaas verloren.