Vrouwenkracht verbinden


,

Samen verbinden op een manier die nu bij jullie past.
 
1* Een inwijdings rite in het vrouw zijn; De rode tent

2* Verbinding met je vriendinnen

3* Nieuwe maan ceremonie

4* De vrouwenlijn opstellen

5* levenskracht traject

Ik werk met vrouwen om samen te helen, de schaduw van het leven in te kijken en aan te bieden waar op dat moment behoefte aan is.

Wil je met je vriendinnen een middag of een avond een verdiepings workshop doen, en bv allemaal een individuele opstelling doen waarbij je representant staat in elkaars opstelling. Dit helpt om je eigen zielenpad te lopen en je nog kwetsbaarder en open op te stellen in de vriendschap naar elkaar. Je kunt er voor kiezen om het in een huiskamer te doen of we huren een ruimte.

Is je dochter voor het eerst aan het menstrueren en wil je daar een mooi ritueel doen samen met haar en bv brouwen die heel dichtbij staan. Ik geef een ritueel vorm wat bij jullie past, een dierbare herinnering waar je dochter kracht uit kan putten in haar overgang van meisje naar vrouw.

De nieuwe maan is de tijd om te reinigen los te laten wat je niet meer dient en intenties te stellen wat je wilt leven, wil je een avond hieromheen samen met dierbare vrouwen dan kom ik graag deze ceremonie begeleiden.

Als je als vrouw, dochter, moeder, oma op je eigen plek staat en de vrouwenlijn hiervoor ook komt er heel veel oerkracht en liefde beschikbaar waar iedereen baat bij heeft. Wil je samen met je moeder of je zus of je dochter een opstelling doen om hiernaar te kijken dan kom ik heel graag bijdragen om dit veld neer te zetten en te begeleiden.

Investering

85 per uur (inclusief voorbereiding mijnerzijds, salie paola santo, energetische sprays,  reistijd/kosten binnen het half uur)

Exclusief nodige materialen in overleg, zaal huur, reistijd buiten het half uur extra reken ik 25 euro per half uur extra, inclusief terugreis)

Een traject? 

Your journey;

Een traject voor lichaam, ziel en geest. Het gaat ten eerste over zelf zorg en vanuit daar verbinding maken met je omgeving. In het traject besteden we aandacht aan:

  • Jouw plek binnen je gezin van herkomst
  •  je levensloop
  • je huidige levenssituatie
  • je connectie met je lichaam
  • je relaties
  • Natuur in je leven.

Ik zet diverse therapeutische vaardigheden in;  systemisch werk, biografisch werk, holistische massage, visualisatie, wandelcoaching.Door het diepere contact met je lichaam kunnen er gevoelens vrij komen die je (lang) hebt weggestopt.Ben je bereid naar patronen en overtuigingen te kijken,  elke dag liefdes tijd aan jezelf te besteden en wil je de beste vriendin worden van jou leven en lichaam?? Dit traject helpt je om je lichaam meer te bewonen en haar signalen te (leren) herkennen en te vertalen naar heerlijke zelfzorg en liefde in je dagelijks leven.

Een leven waarin JIJ liefdevol centraal staat en je vanuit die liefde over kan stromen naar anderen.

Merk je dat je in het dagelijks leven je reserves te vaak aanspreekt en uitgeput raakt.Dat je het moeilijk vind om je eigen plek  in te nemen. En dat het leven soms als overleven voelt..

En ben je er  aan toe om meer respect en eigen waarde voor jezelf te voelen en zodat je het leven lichter en leuker kunt beleven zonder te vluchten van pijnlijke gevoelens?

Dit traject is als een gids op je pad en is heel goed toepasbaar in het dagelijks leven.

Het geeft je inspiratie, hoe jij zelf verder kunt.

Het is belangrijk dat je ruimte en tijd in je leven vrij maakt voor dit traject. Je gaat namelijk meer Voelen en dat betekent dus ook; moeheid die je hebt onderdrukt en oude patronen en klachten (lichamelijke en geestelijke) die aan de deur kloppen.

Op de dagen dat je komt is het fijn als je tijd inbouwt om na te kunnen voelen, te schrijven, een frisse neus kunt halen.

Zorg dat je een ‘bedding’ hebt qua mensen met wie je checkt of zij er voor je willen zijn.

Voel bij jezelf en bij de mensen om je heen of je voldoende draagkracht hebt om zelf de verantwoordelijkheid te dragen voor dit traject en of je het aankunt/ durft om meer vanuit je gevoel te gaan leven.

Als je twijfelt: overleg met je huisarts.

Voelen kan het leven in eerste instantie pijnlijker maken, je krijgt namelijk zicht op de disbalans van de relatie met jezelf en de mensen om je heen. Maar :)) Het geeft je de kans om deze relaties opnieuw vorm te gaan geven!

Vorm

Email over jouw plek in je gezin

Eerste sessie opstelling en intentie bepaling voor het traject.

Ik maak aan de hand hiervan een schema, deze stuur ik je toe. Vanaf de tweede sessie houd je een dagboek bij en krijg je kleine huiswerk opdrachten mee.

Door het dagboek kun je na lezen hoe je op levensomstandigheden reageert, ook kun je na het traject blijvend kracht putten uit de weg die je bent gegaan en je inzichten noteren.

Om de 3 weken komen we samen voor een sessie van 120 minuten, Elf sessies in totaal.

Investering

Particulier tarief:

1500 euro voor 10 keer,

120 minuten samen komen in circa 9 maanden.

Inclusief: Opdrachten voor thuis