Holistische massage

Holistische massage is aanraking met bewuste aandacht. Tijdens het voorgesprek vraag ik jou of er iets is wat je wilt delen, van het hart wilt en hoe je je voelt op dít moment.

Bij de massage luister met mijn handen naar jouw lichaam. Aan de hand daarvan combineer ik rebalancing, klassieke massage, Lomi Lomi, voetreflex, en Reiki in vloeiende bewegingen en met aanrakingen die energetisch of fysiek meer de diepte ingaan, afgestemd op wat ik voel bij jou. 

Ik help je herinneren dat je lichaam een geheel vormt. Dat jouw lichaam jouw tempel is die jij emotioneel en met je gedachten bewoont en ik help je met jouw aandacht bij je lichaam te Zijn.

Je lichaam en energie veld vertellen mij het een en ander over hoe het op fysiek, emotioneel en geestelijk vlak met jou gaat. Wat jij met mij deelt door het gesprek en wat ik kan voelen tijdens de massage geven mij een ervaring van jou als mens

en wat ik daarin hoor en voel deel ik graag met je na de massage.

Wat ik je teruggeef in woorden kan je tot je nemen en rustig laten bezinken

naderhand zul je ervaren of  het je een boost gaf een inspiratie voor je dagelijks leven.Na deze holistische massage ervaar je meer contact met jezelf en je lichaam.

Aanraking is een krachtig middel waarbij gedachten en emoties vrijkomen. Het is belangrijk om daar erkenning en ruimte aan te geven.  Geef jezelf na de sessie tenminste een half uur om rustig met jezelf na te voelen, op een bank te zitten of een stukje door het bos te lopen. Voor je weer je dag voortzet en met anderen gaat zijn.

Your body is your temple, feel and listen…

Prijzen en mogelijkheden

Particulier tarief

2,5 uur

-voetenbad, visualisatie, keuze voor 100% natuurlijke olie die het meeste resoneert met jouw lichaam en intentie voor jezelf, circa 110 min. massage, inclusief hotstones & reflectie- 185 euro

2 uur  -voetenbad, keuze voor 100% natuurlijke olie die het meeste resoneert met jouw lichaam en intentie voor jezelf, circa 90 min. massage, inclusief hotstones & reflectie- 150 euro

1 uur en 45 minuten-voetenbad, keuze voor 100 % natuurlijke etherische olie die het meeste resoneert met jou lichaam, intentie voor jezelf, circa 1uur en 15 min. massage & reflectie- 125 euro (incl. BTW)

Graag 24 uur voor de afspraak annuleren wanneer nodig anders breng ik de helft van de sessie in rekening voor de gereserveerde tijd. Zonder berichtgeving vooraf breng ik het volledige tarief in rekening.

Een vijf of tien rittenkaart iets voor jou?

Als  je voelt dat je jezelf en je lichaam een tijdlang te weinig aandacht hebt gegeven en graag een gids wilt die je helpt bij het herstellen met het contact met jezelf.

  • 5 rittenkaart van 1 uur en 45 minuten= 600 euro (ipv  625) Een half jaar geldig
  • 10 rittenkaart van 1uur en 45 minuten= 1100  (ipv 1250) Een jaar geldig
  • 10 rittenkaart van 2uur = 1350 euro (ipv 1500 euro) en een jaar geldig
  • 5 rittenkaart van 2uur minuten = 700 euro (ipv 750) Een half jaar geldig

Als je wilt dat ik op jouw locatie kom dan geldt het tarief binnen 15 km 50 euro extra, 

voor locaties daar buiten neem contact met mij op.

Zakelijk tarief

1uur en 45 minuten (voetenbad met olie van young living die jij kiest, sharing, Mindful touch massage & reflectie) 150 euro

2uur (voetenbad met olie van young living die jij kiest, sharing, Mindful touch massage & reflectie) 200 euro

2,5 uur 150 euro

  • Cadeaubon; stuur een berichtje en je ontvangt een leuke cadeaubon op het gewenste adres.
Wist je dat een holistische massage;
  •  je weerstand verhoogt
  • je doorbloeding wordt gestimuleerd  (voedingsstoffen komen zo op de goede plek terecht)
  •  je spieren worden soepeler en beter doorbloed (afvalstoffen worden afgevoerd)
  • de balans tussen lichaam en geest verbetert
  • het maakt je bewuster van jezelf en wat je lichaam nodig heeft