Holistische massage

Holistische massage is aanraking met bewuste aandacht. Een totale beleving. Je welkom voelen.

We beginnen met een voetenbad met magnesium om te aarden.

Je mag delen in vertrouwen wat je van het hart wilt. Zodat er meer ruimte komt in jou om aanwezig te zijn voor je lichaam. 

Ik help je echt aanwezig te zijn zodat je je kunt openstellen om te ontvangen. Daarbij maak ik gebruik van etherische oliën, geluid, rebalancing, aanrakingen die stromend en verbindend zijn soms meer energetisch dan weer fysiek ontknopend, telkens afgestemd op wat ik voel bij jou. 

Ik help je lichaam, geest en ziel herinneren dat jouw lichaam jouw tempel is die jij liefdevol mag bewonen. Ik geef jou ruimte om jezelf te voelen zodat alles gaat stromen en vervolgens kan ‘Zijn’.

Deze ervaring is écht tijd voor Jou als vrouw…

Ik luister naar jou met mijn handen en aanwezigheid, wat ik daarbij hoor en voel kan ik met je delen na de massage als je dat wilt.

Your body is your temple & your wisest friend if you feel her and listen to her…

Wist je dat aanraking een krachtig middel is waarbij gedachten en emoties kunnen vrijkomen?

Het is liefdevol om jezelf daar de ruimte voor te geven. Alvorens je weer beschikbaar voor anderen gaat zijn. Ik adviseer je om na de sessie iig een half uur te rustig met jezelf na te voelen. Bv door thuis op de bank te gaan liggen of een stukje door het bos te lopen.

De investering van;

2,5 uur geheel en compleet massage is; 185 euro

2 uur; 150 euro

Voetnoot* tot stand komen van mijn tarief; ik gebruik uitsluitend biologische massage olie en etherische olie, plantaardige waxine lichtjes, vooraf stem ik me af op jou, kies ik intuïtief etherische olie die mij passend lijkt bij jou, maak ik de hotstones en pakkingen warm, steek ik kaarsjes aan, prepareer het voetenbad, reinig ik de ruimte met salie en achteraf eveneens, was ik de hotstones en doe de was met biologisch wasmiddel. Elke massage vraagt een half uur uur voorbereidingstijd en een half uur opruim werk van mij. Zodat mijn energie goed aanwezig en zonder haast bij jou in ‘het hier en nu kan zijn’.

Je plekje is gereserveerd met de betaling (via een tikkie). Wanneer je eerder dan 24 uur van te voren afmeld bij échte onmacht mag je de massage data veranderen en binnen de 24uur gaat je massage helaas verloren vanwege de door mij gereserveerde tijd die ik niet meer kan invullen.

Kom in makkelijk zittende kleding en laat als je wilt je sieraden thuis.

Is een vijf of tien rittenkaart iets voor jou?

Als  je voelt dat je jezelf en je lichaam een tijdlang te weinig aandacht hebt gegeven en graag een gids wilt die je helpt bij het herstellen met het contact met jezelf.

  • Een jaarkaart van 2uur (voor 12 keer eens per maand bv) = 1300 euro (ipv 1500 euro) en een jaar geldig
  • 5 rittenkaart van 2uur minuten = 675 euro (ipv 750) Een half jaar geldig

Als je wilt dat ik op jouw locatie kom dan geldt het tarief binnen 15 km 50 euro extra, 

voor locaties daar buiten neem contact met mij op.

Zakelijk tarief

2uur; 200 euro

2,5 uur 250 euro

  • Cadeaubon; stuur een berichtje en je ontvangt een leuke cadeaubon op het gewenste adres.
Wist je dat?
 Een holistische massage…
  • Je weerstand verhoogt; je doorbloeding stimuleerd  (voedingsstoffen komen zo op de goede plek terecht);  je spieren soepeler maakt en beter doorbloed (afvalstoffen worden afgevoerd); de balans tussen lichaam en geest verbetert en het maakt je bewuster van jezelf en wat je lichaam nodig heeft :))