Holistische massage

Holistische massage is aanraking met bewuste aandacht. Een totale beleving. Je welkom voelen.

We beginnen met een voetenbad met magnesium om te aarden.

Je mag delen in vertrouwen wat je van het hart wilt. Zodat er meer ruimte komt in jou om aanwezig te zijn voor je lichaam. 

Ik help je echt aanwezig te zijn zodat je je kunt openstellen om te ontvangen. Daarbij maak ik gebruik van etherische oliën, geluid, rebalancing, aanrakingen die stromend en verbindend zijn soms meer energetisch dan weer fysiek ontknopend, telkens afgestemd op wat ik voel bij jou. 

Ik help je lichaam, geest en ziel herinneren dat jouw lichaam jouw tempel is die jij liefdevol mag bewonen. Ik geef jou ruimte om jezelf te voelen zodat alles gaat stromen en vervolgens kan ‘Zijn’.

Deze ervaring is écht tijd voor Jou als vrouw…

Ik luister naar jou met mijn handen en aanwezigheid, wat ik daarbij hoor en voel kan ik met je delen na de massage als je dat wilt.

Your body is your temple & your wisest friend if you feel her and listen to her…

Wist je dat aanraking een krachtig middel is waarbij gedachten en emoties kunnen vrijkomen?

Het is liefdevol om jezelf daar de ruimte voor te geven. Alvorens je weer beschikbaar voor anderen gaat zijn. Ik adviseer je om na de sessie iig een half uur te rustig met jezelf na te voelen. Bv door thuis op de bank te gaan liggen of een stukje door het bos te lopen.

De investering van;

2,5 uur geheel en compleet massage is; 185 euro

2 uur; 150 euro

Je plekje is gereserveerd met de betaling (via een tikkie). Wanneer je eerder dan 24 uur van te voren afmeld bij échte onmacht mag je de massage data veranderen en binnen de 24uur gaat je massage helaas verloren vanwege de door mij gereserveerde tijd die ik niet meer kan invullen.

Is een vijf of tien rittenkaart iets voor jou?

Als  je voelt dat je jezelf en je lichaam een tijdlang te weinig aandacht hebt gegeven en graag een gids wilt die je helpt bij het herstellen met het contact met jezelf.

  • 10 rittenkaart van 2uur = 1350 euro (ipv 1500 euro) en een jaar geldig
  • 5 rittenkaart van 2uur minuten = 700 euro (ipv 750) Een half jaar geldig

Als je wilt dat ik op jouw locatie kom dan geldt het tarief binnen 15 km 50 euro extra, 

voor locaties daar buiten neem contact met mij op.

Zakelijk tarief

2uur; 200 euro

2,5 uur 250 euro

  • Cadeaubon; stuur een berichtje en je ontvangt een leuke cadeaubon op het gewenste adres.
Wist je dat?
 Een holistische massage…
  • Je weerstand verhoogt; je doorbloeding stimuleerd  (voedingsstoffen komen zo op de goede plek terecht);  je spieren soepeler maakt en beter doorbloed (afvalstoffen worden afgevoerd); de balans tussen lichaam en geest verbetert en het maakt je bewuster van jezelf en wat je lichaam nodig heeft :))