Kundalini activatie zorgt voor het weer wakker worden van jouw levens energie. Het activeert een proces van bewustwording, overgave en zelf realisatie.

Het is een zachte en krachtige transmissie van pure bron, liefdes energie die met jouw eigen kundalini energie resoneert.

Tijdens de innerlijke reis kun je gevoelens en emoties als boosheid, verdriet maar ook vreugde of rust ervaren. Ook kan je lichaam onwillekeurig gaan bewegen en kun je de behoefte voelen om klanken te maken of iets los te schudden.

Gevoelens van diepe ontspanning, blijdschap, dankbaarheid en bewust zijn is een staat die je kunt ervaren nét na de sessie. Belangrijker is dat er tot weken na een Kundalini Activatie veranderingen plaatsvinden die maken dat je levens energie meer stroomt dus een positief effect hebben op jouw dagelijks leven en Zijn.

Het enige wat je tijdens een sessie hoeft te doen is ontspannen te liggen onder een dekentje, met ogen dicht en je aandacht op jezelf gericht, je
luistert naar muziek die helpt door de frequentie door jou heen te bewegen.

Zelf zorg ik voor een helend energie veld en ik zal je (energetisch) aanraken.

Ik geef sessies privé of in een groep (zie agenda).

Een 1 op 1 sessie boeken, app mij op 06-21866004. In mijn praktijk in Aerdenhout.

Investering 222,- (een sessie duurt circa 2uur) Je komt rustig bij met een kopje thee.

* Twee uur van te voren niet eten. Doe loszittende kleren aan, zonder riem waarin je vrij kunt bewegen (bv een jogging pak), sieraden af.

Zorg goed voor jezelf in de dagen erna, maak waar je kunt ruimte voor jezelf, het liefst niet gelijk beschikbaar zijn voor anderen. Dan werkt de energie het beste door.

Hier wat tips;

Een wandeling in de natuur maken, gaan zwemmen, een douche nemen. Lekker even slapen. Doe waar jij  aan toe bent.

 

Scroll naar boven