Kundalini activatie zorgt voor het weer wakker worden van jouw levensvenergie. Het helpt een proces van bewustwording, overgave en zelf realisatie op gang te komen.

Het is een zachte maar krachtige transmissie van pure bron / liefdes energie die met jouw eigen kundalini energie resoneert. Hierdoor kan jouw lichaam spontane bewegingen gaan maken, kunnen er klanken ontstaan en kunnen onderdrukte emotiesvrijkomen zoals boosheid, verdriet maar ook vreugde.

Gevoelens van bliss, diepe ontspanning, blijdschap en liefde zijn enkele mogelijke uitkomsten direct na een sessie.

Belangrijker is dat er tot weken ná een Kundalini Activatie shifts in jouw systeem plaatsvinden die veelal een heel positieve impact hebben op jouw dagelijks leven en Zijn.

Een Kundalini Activatie is een zachte maar krachtige transmissie van levens energie die met jouw eigen kundalini energie resoneert. Hierdoor kan jouw lichaam spontane bewegingen gaan maken, kunnen er klanken ontstaan en kunnen onderdrukte emoties vrijkomen zoals boosheid, verdriet maar ook vreugde of rust.

Het proces van Kundalini ontwaking helpt stress, trauma en blokkades uit jouw systeem oplossen, zodat je je weer vrij, levenslustig en krachtig kunt voelen.

Gevoelens van bliss, diepe ontspanning, blijdschap en liefde zijn enkele mogelijke uitkomsten direct ná een sessie. Belangrijker is dat er tot weken ná een Kundalini Activatie shifts in jouw systeem plaatsvinden die veelal een heel positieve impact hebben op jouw dagelijks leven en Zijn.

Het enige wat je hoeft te doen is ontspannen te liggen
met je ogen dicht en je aandacht en energie op jezelf gericht,
luister je naar muziek. Zelf ben ik werkzaam in de energie en zal je vooral energetisch aanraken.

Ik geef sessies privé of in een groep (zie agenda).

Een 1 op 1 sessie boeken, app mij op 06-21866004. In mijn praktijk in Aerdenhout.

Investering 222,- (een sessie duurt circa 2uur).

* Twee uur van te voren niet eten. Zorg dat je daarna nog integratie tijd met jezelf hebt dan werkt het het beste door, door bv te wandelen in de natuur of een douche te nemen thuis. Voordat je weer beschikbaar bent voor anderen.

Scroll naar boven