Vrouwenkracht (samen opstellen, maanstonde)

 
De mogelijkheden zijn divers hier noem ik er een aantal;
 
Opstelling met vrouwen
bv met je vriendinnen, vrouwen van je maan clubje;
Een middag of een avond een gelegenheid voor een korte individuele opstelling voor elke aanwezige vrouw.
Waarbij je als representant staat in elkaars opstelling.
Een ondersteuning werkt ondersteunend om je eigen levenspad te lopen, vanuit je eigen plek. Door dit samen te delen helpt het je nog meer verbinding in het leven te ervaren. Denk aan thema’s als;
de mannelijke en vrouwelijke energie in jezelf. In conversatie met je potentieel of je lot. Je eigen schaduw ontmoeten.

Investering; 85 per uur (inclusief voorbereiding mijnerzijds, salie, paola santo,  reistijd binnen het half uur) Exclusief zaal huur.Reistijd per half uur extra;  25 euro.

 

* Inwijdings rite in het vrouw zijn; De rode tent

Is je dochter voor het eerst aan het menstrueren en wil je daar een mooi ritueel voor doen? Samen met haar en/0f de vrouwen die heel dichtbij haar staan.

Ik geef een ritueel afgestemd op wat bij haar en jullie past, een dierbare herinnering waar je dochter kracht uit kan putten in haar overgang van meisje naar vrouw. Voor mogelijkheden bel 06-21866004

 

* De vrouwenlijn opstellen

Als je als vrouw, dochter, moeder, oma op je eigen plek staat en de vrouwenlijn hiervoor ook komt er heel veel oerkracht en liefde beschikbaar waar iedereen baat bij heeft. Wil je samen met je moeder of je zus of je dochter een opstelling doen om hiernaar te kijken dan kom ik heel graag bijdragen om dit veld neer te zetten en te begeleiden.

* Nieuwe maan ceremonie

Ik werk met vrouwen om samen te helen, de schaduw van het leven in te kijken en aan te bieden waar op dat moment behoefte aan is.

De nieuwe maan is de tijd om te reinigen los te laten wat je niet meer dient en intenties te stellen wat je wilt leven, wil je een avond hieromheen samen met dierbare vrouwen dan kom ik graag deze ceremonie begeleiden.