Traject: Wat je zoekt, dat ben je zelf..


Ben je bereid naar patronen en overtuigingen te kijken,  elke dag liefdes tijd aan jezelf te besteden en wil je de beste vriendin worden van jou leven en lichaam?? Dit traject helpt je om je lichaam meer te bewonen en haar signalen te (leren) herkennen en te vertalen naar heerlijke zelfzorg en liefde in je dagelijks leven.

Een leven waarin JIJ liefdevol centraal staat en je vanuit die liefde over kan stromen naar anderen.

Merk je dat je in het dagelijks leven je reserves te vaak aanspreekt en uitgeput raakt.Dat je het moeilijk vind om je eigen plek  in te nemen. En dat het leven soms als overleven voelt..

En ben je er  aan toe om meer respect en eigen waarde voor jezelf te voelen en zodat je het leven lichter en leuker kunt beleven zonder te vluchten van pijnlijke gevoelens?

Dit traject is als een gids op je pad en is heel goed toepasbaar in het dagelijks leven.

Het geeft je inspiratie, hoe jij zelf verder kunt.

 Your journey..,

Door het diepere contact met je lichaam kunnen er gevoelens vrij komen die je (lang) hebt weggestopt.

Dit traject wordt een detox voor je body & je mind. Het gaat ten eerste over zelf zorg en vanuit daar verbinding maken met je omgeving. In het traject besteden we aandacht aan:

  • Jouw plek binnen je gezin van herkomst
  •  je levensloop
  • je huidige levenssituatie
  • je connectie met je lichaam
  • je relaties
  • Natuur in je leven.

Ik zet diverse therapeutische vaardigheden in;  systemisch werk, biografisch werk, holistische massage, visualisatie, wandelcoaching.

Het wordt een periode waarin jij centraal staat.

Het is belangrijk dat je ruimte en tijd in je leven vrij maakt voor dit traject. Je gaat namelijk meer Voelen en dat betekent dus ook, moeheid die je hebt onderdrukt en oude patronen en klachten (lichamelijke en geestelijke) die aan de deur kloppen.

Op de dagen dat je komt is het fijn als je tijd inbouwt om na te kunnen voelen, te schrijven, een frisse neus kunt halen.

Zorg dat je een ‘bedding’ hebt qua mensen met wie je checkt of zij er voor je willen zijn.

Voel bij jezelf en bij de mensen om je heen of je voldoende draagkracht hebt om zelf de verantwoordelijkheid te dragen voor dit traject en of je het aankunt/ durft om meer vanuit je gevoel te gaan leven.

Als je twijfelt: overleg met je huisarts.

Voelen kan het leven in eerste instantie pijnlijker maken, je krijgt namelijk zicht op de disbalans van de relatie met jezelf en de mensen om je heen. Maar :)) Het geeft je de kans om deze relaties opnieuw vorm te gaan geven!

Vorm

Email over jouw plek in je gezin

Eerste sessie opstelling en intentie bepaling voor het traject.

Ik maak aan de hand hiervan een schema, deze stuur ik je toe. Vanaf de tweede sessie houd je een dagboek bij en krijg je kleine huiswerk opdrachten mee.

Door het dagboek kun je na lezen hoe je op levensomstandigheden reageert, ook kun je na het traject blijvend kracht putten uit de weg die je bent gegaan en je inzichten noteren.

Om de 3 weken komen we samen voor een sessie van 120 minuten, Elf sessies in totaal.

Investering

Particulier tarief:

1500 euro voor 10 keer,

120 minuten samen komen in circa 9 maanden.

Inclusief: Opdrachten voor thuis