Holistische zwangerschaps massage

Gedurende jouw zwangerschap ondergaat je lichaam en je leven in 9 maanden vele veranderingen. 

Zowel lichamelijk, emotioneel, mentaal als spiritueel.

Deze massage helpt je lichaam tot rust te komen, te doorstromen en geeft je gedachten de ruimte om je voor te bereiden op de komst van je kindje.

Het helpt de verbinding met jezelf te versterken op emotioneel, mentaal en ziels niveau.

Mocht je vooraf willen vertellen wat je nu bezig houd of wat een uitdaging voor je is, welkom.Vanaf drie maanden tot het einde van de zwangerschap is deze massage aan te raden.

Deze massage kenmerkt zich door flow en liefdevolle  aanraking, ik nodig je uit om aanwezig in het ‘hier en nu’ in je lichaam aan te komen,

zodat je meer ruimte ervaart voor jezelf en de baby.

De massage vindt plaats op een tafel waar een uitsparing is voor je buik zodat je buik en onderrug worden ondersteund door een hangmatje.

Mogelijkheden

* 1uur en 45 minuten; magnesium voetenbad, 100% natuurlijke olie kiezen die resoneert bij jouw lichaam en de intentie voor jezelf, en je baby’tje, massage & reflectie: 125 euro

* 2uur: 150 euro

https://suzannemooij.nl/contact/

• Cadeaubon;
Ken je iemand die je graag wilt verrassen met deze bijzondere ervaring, stuur een bericht en ontvang een mooie cadeaubon op het gewenste adres.

Als je wilt dat ik op locatie kom dan geldt het tarief binnen 15 km 50 euro extra, voor locaties daar buiten neem contact met mij op.

Aanbieding; 

  • Traject van 5 keer een uur en drie kwartier: €550,- ipv €625,- = 9 maanden geldig.