Natuurlijk Trouwen; met jezelf of met elkaar

Rituelen zijn er om een krachtveld, een intentie en een anker in je bewustzijn te creëren.

Trouwen is kiezen voor liefde.

Trouwen uit liefde gaat oa over vertrouwen,

het kan je veel kracht en vertrouwen geven om dat in het licht en in het leven neer te zetten.

Met je geliefde trouwen volgens de wetten van de natuur en in de naam van Liefde.

De rol van Priesteres, verbindingen makend en emotionele bruggenbouwer, zo ben ik opgeleid door het leven. Als jong meisje las ik de boeken over Avalon, vond rust in de natuur en voelde daar de grootste connectie met mijn ouders,

we kwamen daar als gezin tot rust en konden onze verbinding vieren

daar vond ik mijn innerlijke balans tussen de polaraiteiten die ik ervoer in de wereld waar het vaak een strijd leek tussen mannelijke en vrouwelijke behoeften.

Uit liefde geboren stond er op mijn geboorte kaartje, en ik geloof dat we allemaal uit een bron komen die Liefde is waar geen dualiteit ons nog pijn doet.

De onderzoeksvraag voor mijn scriptie was ‘Hoe kan de partnerrelatie dienen voor innerlijke groei?’ En dat voelt als mijn levensmissie maar altijd vanuit eerst de relatie met mijn Zelf. Als mijn zelf zichzelf draagt kan ik de ander ontmoeten vanuit mijn eigen draagkracht voor mijn zelf.

Dan is er een echte ontmoeting mogelijk zonder trekkracht naar de eigen leegte willen vullen met de ander. 

Wat ik aanbied als draagkracht voor een magisch trouw proces is het volgende:

Ik kom jullie bezoeken en laat vragen achter waar jullie 7 weken voorafgaande aan de ceremonie over contempleren en delen samen.

Ieder bereid zich innerlijk voor en jullie zullen je nader verdiepen in de onderwerpen die diepere lagen van jullie relatie zullen aanraken, doordat het in jullie bewustzijn is gebracht en door er over te praten.

Jullie innerlijk werk zorgt ervoor dat mogelijke schaduwen aan het licht kunnen komen en de verbinding gedragen wordt door jullie stevige fundament en bereidheid om daadwerkelijk te onderzoeken en aan te kijken wat trouwen voor jullie kan betekenen.

Soms wordt er iets aangeraakt waar begeleiding behulpzaam is  en dan is het een optie om hier samen of apart een opstelling aan te wijden.

(Bv. de rol van de kinderen/stiefkinderen in het gezin en jullie verbinding.)

We spreken een trouwdatum af in de lente, zomer of herfst.

Op de dag zelf haal ik jullie op in het bos en geleid ik naar een open plek waar de ceremonie plaats zal vinden.

De ceremonie is geïnspireerd door het handfasten; een Keltische verbindingswijze.

De belangrijkste waarden hierbinnen vind ik de ‘vrije wil & uit liefde’

Handfasten is afkomstig van het Oud-Noorse hand-festa, dat ‘verbinden van handen’ betekent.
Het lijkt een bredere traditie te kennen. Zo denkt men dat het ook in Nederland en de meeste omringende landen een gebruikelijke manier was om een huwelijksovereenkomst aan te gaan en dat het tot in de achttiende eeuw een veel voorkomende manier om te trouwen was.

Vroeger werden knopen gelegd als symbool om iets te officieel vast te leggen. Omdat men toen nog niet kon schrijven, diende de knoop als contract. Het vastbinden van de handen had als doel om het samenkomen van het paar te symboliseren. Het losmaken van de handen symboliseerde dat het paar samenbleef uit eigen vrije wil.

Het is mooi om één van de partners een sjaal te laten uitkiezen die hij of zij vaak draagt in de periode voorafgaand, en dan tijdens de ceremonie te gebruiken voor het handen verbinden en daarna met de ander mee te gaan.

Voor de verbinding die jullie leggen is het onderdeel van het ritueel om een wandeling te maken met de handen gebonden, om de kracht van de verbinding fysiek heel voelbaar te maken.

De ceremonie bestaat uit;

  • Samen landen en welkom met rauwe cacao drank

  • Verbinden met krachtbronnen uit de natuur

  • De geliefden worden 1 voor 1 energetisch gereinigd en gezegend 

  • Indalen in het moment naar een diepere ontspanning

  • Een sharing over de verbindingsfase

  • Tijd voor de geloften

  • Ik breng jullie naar het bospad waar jullie samen je weg vervolgen

(Als jullie willen kan ik foto’s maken met mijn telefoon voor een mooie herinnering aan deze dag, of je kunt als je wilt een fotograaf regelen; ik ken een goede nl Ellard Vasen).

Investering; 333 euro. 

Inclusief huisbezoek, verdiepende vragen, mijn voorbereidingen en de ceremonie zelf

(met een opstelling erbij 477 euro).

Wil je (eerst) met jezelf trouwen?

Trouw zijn aan jezelf…

We zeggen het soms advies, maar wat betekent het voor jou?

Om je op een dieper niveau met jezelf te verbinden, onvoorwaardelijk trouw te Zijn aan je Zelf?

Mijn inziens begint het met de juiste vraagstelling en energie regie.

De vraag die achterwege mag bijven is wat wil ik van het leven?

Want willen komt van wilskracht, wat meer uit je bovenpool komt, en brengt je in een wachtende toestand, en hoop op vervulling van buiten af.

De switch mag gaan naar “Wat is mijn behoefte?”

Een vraag voor je buik, je bekken, je onderste chakra’s in verbinding met je onderpool

voel het maar als je die vraag stelt, waar in je lichaam je het voelt…

je ontvangende energie,

het allermooiste aan deze vraag is; het antwoord mag je aan jezelf (leren) geven.

Met ’trouw’ zijn zeggen ben je niet ‘klaar’ trouw zijn is elke dag je commitment leven.

De trouwfase.

Je komt eerst bij mij voor een liefdesinterview over en met jezelf,

ik laat mijn intuïtie en kennis het in zich opnemen en stuur je mijn bevindingen en vragen voor verdieping. Aan de hand daarvan mag je een liefdesbrief aan jezelf schrijven, die je mee neemt op de dag dat je jou zelf trouwt.

Wanneer je voelt dat er een struikelblok is om jezelf lief te hebben kunnen we een individuele opstelling inplannen.

Op de dag zelf ontmoeten we elkaar in het bos.

Je wordt energetisch gereinigd en gezegend.

Ik vraag de natuur te getuigen en jou te helpen ondersteunen in levenslang trouw Zijn aan jezelf. We doen een sharing over je proces van de afgelopen 7 weken. We drinken rauwe cacao met intentie om de liefde te bezegelen. Je draagt je liefdesbrief voor aan jezelf.

Ik weef alles samen tot een gedenkwaardige liefdes ceremonie voor Jou.

(Als je wilt zal ik foto’s maken met mijn telefoon voor een mooie herinnering aan deze dag, of je kunt als je wilt een fotograaf regelen, ik ken ook een goede nl Ellard Vasen).

Investering; 333 euro. (met een opstelling als extra 477 euro).

Aho!

Scroll naar boven