Healing (through love)

Wat brengt een healing?

Een healing helpt om beperkende spanning en energie los te laten. Je zelfgenezend vermogen wordt gestimuleerd.

Je voelt je gekoesterd en meer gearriveerd in je zelf.

De ervaring

Je kan rustig aankomen met je voeten in een magnesium voeten badje. Magnesium vermindert stress, onrust, spanningen en geeft je energie een boost. 

Ik help jouw middels een visualisatie je energie veld goed en krachtig in het hier en nu neer te zetten.

Daarna kun je delen wat je los wilt wilt laten of wat je intentie is.

Vervolgens ga je gekleed op de massage tafel liggen (zorg ervoor dat je loszittende, comfortabele kleding aanhebt)

ik dek je toe met een dekentje. Je energie veld wordt gereinigd met Salie.

Middels Reiki verbind ik me met jouw hart. Vanuit hier volg ik wat jouw lichaam en ziel mij vertellen en zal ik je beurtelings aanraken dan wel energetisch helpen te laten doorstromen. Op plekken waar ik voel dat er energie geblokkeerd zit blijf ik langer aanwezig. 

Meestal verloopt de sessie in stilte ( zodat het accent op Voelen ligt), enkel wanneer ik voel dat het helpend is als ik iets uitspreek doe ik dat. 

Aan het eind kom je bij met een kopje thee, en mag je (als je wilt) delen wat jij hebt ervaren en ik kan vertellen wat ik heb waargenomen.

*

(Energetische) aanraking is een krachtig middel waarbij gedachten en emoties vrijkomen. Het is belangrijk om daar erkenning aan te geven en ruimte voor vrij te maken zodat het een plek mag krijgen. Zorg goed voor jezelf erna (geen drukke planning maar jezelf in stilte de rest van de dag bij laat komen) de healing werkt het beste door wanneer jij jezelf de ruimte daarvoor geeft. Bv door een stukje te lopen, te zitten op een bankje met natuur om je heen, of thuis de rust neemt. Drink naar behoefte extra water of kruiden thee in de 3 dagen erna het helpt je lichaam, ziel en geest te ontgiften.

Achtergrond informatie

De helende energie in mij is sterker geworden door ‘Reiki’ (mastergraad) en ‘liefde van uit het hart ontvangen via Margaretha de Vries’, daarbij geloof ik dat iedereen deze energie tot zijn beschikking heeft. Daarnaast pas ik in mijn werk verscheidene technieken toe uit sjamanistische tradities, welke mij geleerd hebben om energie te reinigen en af te voeren en je aura erna weer ‘compact’ te maken. Tijdens een healing stem ik mij af op onvoorwaardelijke liefde. Het voelt als mijn roeping om vanuit liefde te werken.

Ik zie het als de bron waar wij vandaan komen en weer naar op weg zijn.

Wat ik geef en wil geven zie ik bevestigd in mijn horoscoop; het in balans helpen brengen van de mannelijke en vrouwelijke energie. In de human design (een combinatie van verschillende esoterische en reguliere wetenschappen: de astrologie, de Chinese I Tjing, de Joodse Kabbala en de Vedische chakra leer, als ook de astronomie, de kwantummechanica, de biochemie en de genetica). Staat bij mijn incarnation cross: The left Angle Cross of healing 2 (gate 46/25):

“You are here to be love and heal through love. The energy of your cross supports you to do this with others. Your energy is focused on love and being in the body. You may not always see much in return, but your power of healing through love will make a big difference in the world around you.”

En op mijn geboorte kaartje staat ‘uit liefde geboren’ :))

Tarief

Sessie van 90 minuten; 100 euro.

voor 2 uur; 130 euro en 2,5 uur; 150 euro.

Bij annulering binnen 24 uur voor de afspraak wordt 50% van de gereserveerde tijd in rekening gebracht. Zonder berichtgeving vooraf breng ik het volledige tarief in rekening.

10 rittenkaart van 90 minuten (1 jaar geldig) 850,- (ipv 1000)

Waarom is een healing een aanrader?

In onze samenleving ligt het accent op de ‘mannelijke’ energie. Bijna iedereen (mannen, vrouwen en kinderen) heeft moeite met ruimte geven aan de ‘vrouwelijke’ energie. We hebben dit meestal niet geleerd van onze ouders. Onze vaders waren vaak afwezig of ergens op gefocust (de krant, de computer) en onze moeders verlegde hun eigenwaarde daar waarin ze dienstbaar waren (zorgen voor, opruimen, of in hun hoofd bezig met een ander). Het contact met zichzelf op de tweede plaats.

“Je kunt niet delen uit een lege beker”