Release & Relieve Massage

Deze massage helpt je spanning en (afvalstoffen) los te laten en geeft extra aandacht aan je hoofd en je gezicht (dmv ayurvedische massage).

Vaak  zitten we te hoog met onze energie waardoor we vooral in ons hoofd aanwezig zijn. Deze massage zorgt ervoor dat je energie loslaat waar die overmatig vast zit, het helpt je energie beter te verdelen en daarbij wordt je zelf genezend vermogen geactiveerd.

We beginnen met een magnesium voeten badje.  Magnesium vermindert stress, onrust, spanningen en geeft je energie een boost.

Daarna kun je delen wat je los wilt wilt laten en een intentie zetten voor jezelf.

In de linnen tent ontvang je een ontspannende massage met ayurvedische olie (100% natuurlijk) die je huid voedt en regenereert, de warme aanraking van Reiki helpt je zelfgenezend vermogen te levens activeren.

Je hoeft niets te doen, behalve te zijn en waar je kan spanning los te laten.

Je spieren en dieper gelegen gebieden zullen langzaam aan ontspannen waardoor je werkelijk toekomt aan herstel.

Tarieven

Sessie van 120 minuten; 130 euro.

5 rittenkaart; 600 (ipv 650)

10 rittenkaart; 1200 (ipv 1300)

Waarom is deze massage een waardevolle aanvulling voor je dagelijks leven?

In onze samenleving ligt het accent op de ‘mannelijke’ energie. Bijna iedereen (mannen, vrouwen en kinderen) heeft moeite met ruimte geven aan hun ‘vrouwelijke’ energie.

We hebben dit meestal niet geleerd van onze ouders. Onze vaders waren mogelijk afwezig of ergens op gefocust (de krant, de computer) en onze moeders verlegde hun eigenwaarde van waarin ze dienstbaar waren aan anderen (zorgen voor, opruimen, of in hun hoofd bezig met een ander) het contact met zichzelf op de tweede plaats.

“Je kunt niet delen uit een lege beker”

Jezelf en je lichaam voelen? Jezelf de ruimte en de tijd geven om waar jouw behoefte ligt op de eerste plaats te zetten.. daar hebben we vaak een oordeel over. Het kan weerstand en overtuigingen omhoog halen voordat jij van jezelf mag ‘zijn’. Zonder dat je  actief  moet zijn om je van waarde te voelen.

Deze massage geeft je (naast dat je spanning en afvalstoffen loslaat, wat waarschijnlijk meer dan welkom is voor je lichaam, geest en ziel) de ervaring dat wanneer jij gaat ontspannen en contact maakt met je lichaam je levens energie vrijer kan stromen, dit geeft je inspiratie om beter voor jezelf te zorgen,

het wordt duidelijker wat wél en niet goed voor je is,  zodat je geleidelijk aan betere keuzes gaat maken die dichter bij jezelf staan, en zo sta je meer in het leven zoals jij werkelijk bent.