Healing (through love)

Redenen om voor een healing af te spreken;

Als je afstemt op liefde kun je liefdevoller met jezelf en de uitdagingen van het leven om gaan

Het helpt om rustiger te worden in je hoofd en geeft je zelfvertrouwen een boost

geeft meer Zin in het leven

-stimuleert positieve gevoelens 

creeërt meer verbondenheid met jezelf, de mensen om je heen en het leven

 Wat brengt een healing?

Een healing helpt om overtollige spanning en energie los te laten. Het brengt energie in beweging, je zelf genezend vermogen wordt gestimuleerd.

Je voelt je gekoesterd en gezien vanuit het hart.

Werkwijze

We beginnen met een magnesium voeten badje.  Magnesium vermindert stress, onrust, spanningen en geeft je energie een boost.

Daarna kun je iets delen bv wat je los wilt wilt laten of wat je intentie is.

Daarna ga je gekleed op de massage tafel liggen. Ik leg een dekentje over je heen.

(zorg voor loszittende, comfortabele kleding)

Ik stem mij middels aanraking af op je lichaam en energie veld. Op plekken waar ik voel dat er energie geblokkeerd zit blijf ik langer aanwezig. 

Meestal verloopt de sessie in stilte ( zodat het accent op het Voelen ligt) alleen wanneer ik voel dat het ter plekke helpend is als ik iets uitspreek dan doe ik dat. Aan het eind kom je bij met een kopje thee en delen we over wat er is ervaren en ik heb waargenomen.

Zorg dat je daarna tijd hebt om nog nog even met jezelf te zijn, het werkt het beste door als je jouw zelf de ruimte geeft om het door te laten werken. Drink veel water, het is tevens een detox voor lichaam, ziel en geest.

Achtergrond informatie

Ik heb deze energie oa geactiveerd middels ‘Reiki’ en ‘liefde van uit het hart’ daarnaast pas ik in mijn werken technieken toe uit sjamanistische tradities. 

Tijdens een healing stem ik mij af op onvoorwaardelijke liefde.

Het voelt als mijn roeping om vanuit liefde te werken.

Ik zie het als de bron waar wij vandaan komen en weer naar op weg zijn.

Healing through love”

Wat ik geef zie ik bevestigd in mijn horoscoop; het in balans helpen brengen van de mannelijke en vrouwelijke energie. 

In de human design (een combinatie van verschillende esoterische en reguliere wetenschappen: de astrologie, de Chinese I Tjing, de Joodse Kabbala en de Vedische chakraleer, als ook de astronomie, de kwantummechanica, de biochemie en de genetica). staat bij mijn incarnation cross: The left Angle Cross of healing 2 (gate 46/25):

You are here to be love and heal through love. The energy of your cross supports you to do this with others. Your energy is focused on love and being in the body. You may not always see much in return, but your power of healing through love will make a big difference in the world around you.

En op mijn geboorte kaartje staat ‘uit liefde geboren’ 🙂

Tarieven

Sessie van 90 minuten; 85 euro.

120 minuten; 110 euro.

150 minuten; 130 euro.

10 rittenkaart van 90 minuten (jaar geldig) 750,- (ipv 850)

Waarom is een healing een aanrader?

In onze samenleving ligt het accent op de ‘mannelijke’ energie. Bijna iedereen (mannen, vrouwen en kinderen) heeft moeite met ruimte geven aan hun ‘vrouwelijke’ energie. We hebben dit meestal niet geleerd van onze ouders. Onze vaders waren mogelijk afwezig of ergens op gefocust (de krant, de computer) en onze moeders verlegde hun eigenwaarde daar waarin ze dienstbaar waren (zorgen voor, opruimen, of in hun hoofd bezig met een ander) het contact met zichzelf op de tweede plaats.

“Je kunt niet delen uit een lege beker”

Jezelf en je lichaam voelen? Jezelf de ruimte en de tijd geven om waar jouw behoefte ligt op de eerste plaats te zetten.. daar hebben we vaak een oordeel over. Het kan weerstand en overtuigingen omhoog halen voordat jij van jezelf mag ‘zijn’. Zonder dat je  actief moet zijn om je van waarde te voelen.

Deze healing geeft je (naast dat je spanning en afvalstoffen loslaat) de ervaring van het stromen van levens en liefdes energie. Waardoor duidelijker wordt wat wél goed voor je is.  Zo kan je betere keuzes maken ontsprongen uit je eigenwaarde en zelf liefde

en dan stroom je over van liefde en wil je het automatisch delen 🙂