Ontspannen mama massage

Deze massage is superfijn wanneer het tijd is om op te laden.

Wanneer je je niet meer vrij voelt en merkt dat het leven je te veel overspoelt. Schreeuw je meer tegen je kinderen dan je lief is? Vraag je je af waar jij bent gebleven?

Deze massage draagt bij aan herstellen van de verbinding met jouw zelf liefde en zelf zorg. En zorgt dat je verbinding met je onderlichaam (daar waar je voelt) weer krachtiger wordt.

Na deze massage ervaar je meer overzicht vanuit gronding.

En tegelijkertijd hoe fijn het kan zijn om je lichaam op deze manier te ervaren, bij je zelf te mogen thuiskomen.

Daarna stroomt de liefde en levensenergie weer gemakkelijker door en dat is natuurlijk ook fijn voor die kleine (schat)jes.


Wil je een afspraak maken?

 'Your body is a precious Temple'

Je zelf als ingang

We beginnen met een sharing, je kunt delen wat je op je hart hebt,

wat jouw lichaam nodig heeft.

Wat in jou mag in het veld van liefde gezet worden?

Waar mag er aandacht heen?

Tijdens dit delen houd je een rozenkwarts vast, welke helpt de energie van onvoorwaardelijke liefde voor jezelf te activeren.

Daarna mag je de linnen tent in. Aan de hand van geluid, etherische olie en aanraking help ik je eerst te aarden en te ontspannen.

Daarna volgt een energetische & fysieke massage met olie, ik help jou beter te doorstromen en je zelf genezend vermogen te activeren, zowel fysiek, emotioneel, mentaal als spiritueel. Deze behandeling duurt in totaal 90 minuten (waarvan 70 minuten massage) en kost 100 euro