Healing (through love)

Een healing geeft rust in je hoofd en in je lichaam

het geeft je zelfvertrouwen een oppepper,

 je ervaart erna meer verbondenheid met jezelf, 

en vanuit daar met de mensen om je heen 

en het leven zelf.

 Wat brengt een healing?

Een healing helpt om beperkende spanning en energie los te laten. Je zelfgenezend vermogen wordt gestimuleerd.

Je voelt je gekoesterd en meer gearriveerd in je zelf.

De ervaring

Je kan rustig aankomen met je voeten in een magnesium voeten badje. 

Magnesium vermindert stress, onrust, spanningen en geeft je energie een boost.

Daarna kun je iets delen 

bv wat je los wilt wilt laten of wat je intentie is.

Vervolgens ga je gekleed op de massage tafel liggen (zorg ervoor dat je loszittende, comfortabele kleding aanhebt)

en ik dek je toe met een dekentje. Dan reinig ik je energie veld met Salie en help je jouw middels visualisatie je energie veld goed in het hier en nu neer te zetten.

Middels Reiki verbind ik me met jouw hart. Vanuit hier volg ik wat jouw lichaam en ziel mij vertellen en zal ik je beurtelings aanraken dan wel energetisch helpen te laten doorstromen. Op plekken waar ik voel dat er energie geblokkeerd zit blijf ik langer aanwezig. 

Meestal verloopt de sessie in stilte ( zodat het accent op Voelen ligt),

enkel wanneer ik voel dat het helpend is als ik iets uitspreek doe ik dat. 

Aan het eind kom je bij met een kopje thee, en mag je (als je wilt) delen wat jij hebt ervaren en ik kan vertellen wat ik heb waargenomen.

*

(Energetische) aanraking is een krachtig middel waarbij gedachten en emoties vrijkomen. Het is belangrijk om daar erkenning aan te geven en ruimte voor vrij te maken zodat het een plek mag krijgen.

Zorg dat je geen drukke planning ernaar hebt maar jezelf in stilte bij laat komen dan werkt de healing het beste door wanneer jij jezelf echt de ruimte geeft om na te voelen. Bv te zitten op een bankje met natuur om je heen, 

of thuis de rust neemt of juist door een stukje te wandelen door het bos.

Drink naar behoefte water of kruiden thee erna dat helpt je lichaam, ziel en geest om te ontgiften.

Achtergrond informatie

De helende energie in mij is sterker geworden door ‘Reiki’ (mastergraad) en ‘liefde van uit het hart ontvangen via Margaretha de Vries’,

daarbij geloof ik dat iedereen deze energie tot zijn beschikking heeft.

Daarnaast pas ik in mijn werk verscheidene technieken toe uit sjamanistische tradities, welke mij helpen om energie te reinigen en af te voeren en je aura daarna weer ‘compact’ te maken.

Tijdens een healing stem ik mij af op onvoorwaardelijke liefde. Het voelt als mijn roeping om vanuit liefde te werken.

Ik zie het als de bron waar wij vandaan komen en weer naar op weg zijn.

Wat ik geef en wil geven zie ik bevestigd in mijn horoscoop; het in balans helpen brengen van de mannelijke en vrouwelijke energie. In de human design (een combinatie van verschillende esoterische en reguliere wetenschappen: de astrologie, de Chinese I Tjing, de Joodse Kabbala en de Vedische chakra leer, als ook de astronomie, de kwantummechanica, de biochemie en de genetica). Staat bij mijn incarnation cross: The left Angle Cross of healing 2 (gate 46/25):

“You are here to be love and heal through love. The energy of your cross supports you to do this with others. Your energy is focused on love and being in the body. You may not always see much in return, but your power of healing through love will make a big difference in the world around you.”

En op mijn geboorte kaartje staat ‘uit liefde geboren’ :))

Tarief

Sessie van 90 minuten; 100 euro.

voor 2 uur; 130 euro en 2,5 uur; 150 euro.

Bij annulering binnen 24 uur voor de afspraak wordt 50% van de gereserveerde tijd in rekening gebracht. Zonder berichtgeving vooraf breng ik het volledige tarief in rekening.

10 rittenkaart van 90 minuten (1 jaar geldig) 850,- (ipv 1000)

Waarom is een healing een aanrader?

In onze samenleving ligt het accent op de ‘mannelijke’ energie. Bijna iedereen (mannen, vrouwen en kinderen) heeft moeite met ruimte geven aan de ‘vrouwelijke’ energie. We hebben dit meestal niet geleerd van onze ouders. Onze vaders waren vaak afwezig of ergens op gefocust (de krant, de computer) en onze moeders verlegde hun eigenwaarde daar waarin ze dienstbaar waren (zorgen voor, opruimen, of in hun hoofd bezig met een ander). Het contact met zichzelf op de tweede plaats.

 

“Je kunt niet delen uit een lege beker”

Verankerd in jezelf zijn en jouw lichaam voelen? Jezelf de ruimte en de tijd geven om waar jouw behoefte ligt op de eerste plaats te zetten, daar hebben we vaak een oordeel over. Het kan weerstand en overtuigingen omhoog halen voordat jij van jezelf mag ‘Zijn’Zonder dat je actief moet zijn om je van waarde te voelen.

 

Deze healing geeft je (naast dat je spanning en afvalstoffen loslaat) de ervaring van het stromen van levens en liefdes energie. Daardoor kan beter gevoeld worden wat wél en niet goed voor je is. Je wordt aardser en tegelijkertijd liefdevol vervuld met kosmische energie.  Je ervaart en aanvaart juíst beter je grenzen en kan je lichaam duidelijker verstaan na een healing.

Zo kan je keuzes maken die meer in lijn liggen met de plek die bij jou past om in te nemen in het leven en onderdeel te zijn van het grote geheel, ontsprongen uit eigenwaarde en zelf liefde.