Healing (through love)

Een Healing helpt om onvoorwaardelijk lief te hebben, te beginnen bij jezelf.

Redenen om voor een healing af te spreken kunnen zijn;

-iets in je leven kost te veel levens energie (piekeren, negatieve emoties)

-je hebt last overprikkeld zijn, hoofdpijn en je vind het moeilijk om bij jezelf te blijven

-je weet niet wat je voelt, twijfelt steeds

-je hebt zin gevings vragen, depressieve buien

 

Wat doet een healing?

Een healing helpt om overtollige spanning en energie los te laten. Tevens brengt het energie in beweging waar deze beter mag stromen. Je zelf genezend vermogen wordt gestimuleerd en je voelt je gekoesterd op een diep niveau vanuit het hart.

Werkwijze

We beginnen met een magnesium voeten badje.  Magnesium vermindert stress, onrust, spanningen en geeft je energie een boost.

Daarna kun je iets delen bv wat je los wilt wilt laten of hoe het met je gaat.

Daarna ga je gekleed op de massage tafel liggen.

Ik stem mij middels aanraking af op jouw lichaam en je energie veld. Op plekken waar ik voel dat er energie geblokkeerd zit

blijf ik langer aanwezig, wanneer ik voel dat het helpend is als ik iets uitspreek doe ik dat 

het grootste gedeelte van deze behandeling is in stilte zodat het accent bij Voelen ligt.

Achtergrond informatie

Ik heb deze energie oa geactiveerd middels ‘Reiki’ en ‘liefde van uit het hart’ 

en ik gebruik in mijn manier van werken eveneens technieken uit verschillende sjamanistische tradities. 

Tijdens deze heading stem ik mij af op liefde en ‘het veld’ van jou en je familie systeem.

Het voelt als mijn roeping om vanuit liefde te werken. Ik zie dat als de bron waar wij vandaan komen en weer naar op weg zijn. Wat dat is kun je ervaren.

Aan het eind kom je bij met een kopje thee en kunnen we allebei iets delen over wat er is ervaren.

 

Healing through love

Als je afstemt op liefde gaat je levens energie beter stromen 

en kun je beter met jezelf en de uitdagingen van het leven om gaan.

Wat ik geef zie ik zie bevestigd in mijn horoscoop; het in balans helpen brengen van je mannelijke en vrouwelijke energie. 

In de human design staat bij mijn incarnation cross ‘healing through love’ (gate 46/25). 

En, daar begon het 🙂 op mijn geboorte kaartje staat ‘geboren uit liefde’.

Tarieven

Sessie van 90 minuten; 85 euro.

120 minuten; 110 euro.

150 minuten; 130 euro.

10 rittenkaart van 120 minuten (jaar geldig) 1050 (ipv 1100)

10 rittenkaart van 150 minuten (jaar geldig) 1200 (ipv 1300)

Waarom is deze healing een aanrader?

In onze samenleving ligt het accent op de ‘mannelijke’ energie. Bijna iedereen (mannen, vrouwen en kinderen) heeft moeite met ruimte geven aan hun ‘vrouwelijke’ energie. We hebben dit meestal niet geleerd van onze ouders. Onze vaders waren mogelijk afwezig of ergens op gefocust (de krant, de computer) en onze moeders verlegde hun eigenwaarde van waarin ze dienstbaar waren aan anderen (zorgen voor, opruimen, of in hun hoofd bezig met een ander) het contact met zichzelf op de tweede plaats.

“Je kunt niet delen uit een lege beker”

Jezelf en je lichaam voelen? Jezelf de ruimte en de tijd geven om waar jouw behoefte ligt op de eerste plaats te zetten.. daar hebben we vaak een oordeel over. Het kan weerstand en overtuigingen omhoog halen voordat jij van jezelf mag ‘zijn’. Zonder dat je  actief moet zijn om je van waarde te voelen.

Deze healing geeft je (naast dat je spanning en afvalstoffen loslaat, de ervaring van het stromen van levens en liefdes energie waardoor je duidelijker wordt wat wél en niet goed voor je is,  zodat je betere keuzes kan gaan maken die dichter bij jezelf staan, met meer liefde voor jezelf en vanuit voor anderen.